Een keuken op maat, het hart van jouw huis

Bestel bij Mivan jouw keuken op maat, en pas elk aspect van de keuken aan volgens jouw wensen. Van granieten werkbladen tot houten keukenkasten, Mivan denkt mee met jou. Interesse om met Mivan te werken? Met veel plezier maken we ruimte om je te ontvangen of komen ter plaatse. Onze jarenlange ervaring en uitstekende referenties, die zetten we in voor jouw keuken op maat.

Keuken op maat, strak of traditioneel

Jij hebt een idee voor jouw keuken op maat? Wij brengen het tot leven. Of je nu op zoek bent naar een moderne en strakke keuken of een warme en traditionele keuken, Mivan heeft pakken ervaring en stelt je een breed scala aan stijlen en materialen voor.

Bij de keuze van materiaal is het belangrijk om rekening te houden met het design van je huis en de gewenste uitstraling van je keuken. Wij adviseren je doorheen dit proces. Helemaal goed? We realiseren een levensecht ontwerp en zetten de puntjes op de 'i' met een prachtige afwerking. Jouw droomkeuken, helemaal binnen budget.

Van ontwerp tot keuken op maat

Onze interieurvormgever Joren tekent jouw keuken op maat uit en vertaalt dit naar een 3D ontwerp. Voor dit ontwerp rekenen we een kostprijs aan van 50 EUR per uur, je krijgt daar vooraf een indicatie van. Nadien is het ontwerp eigendom van jou. Werk je met Mivan voor de plaatsing? Dan brengen we het ontwerp in mindering van de projectkost.

Een keuken op maat, met aandacht voor elk detail

Klaar om jouw droomkeuken te realiseren? Na (eventuele) afbraak, maken wij jouw keuken op maat. Een keuken plaatsen of vernieuwen met Mivan? Dat is precisiewerk. In ons atelier bereiden we het maatwerk voor, met de beste machines. Mivan is een ervaren en professionele keukenbouwer, wij voorzien de nieuwste technieken en gaan pas weg als jouw droom werd gerealiseerd. Het fijnste maatwerk, tot in het kleinste detail.

Dit interesseert jou misschien ook?

Renovatie appartement aan zee

Lees meer

Mivan, specialist in badkamerrenovaties

Lees meer

Inbouwkast op maat bij Mivan

Lees meer

Plan een gratis kennismaking in!

Contacteer Jelle