Inbouwkast op maat bij Mivan

Altijd al gedroomd van een handige inbouwkast? Mivan maakt jouw inbouwkast op maat. Een inbouwkast onder het schuin dak, een vestiaire in de hal of nieuwe dressing voor de slaapkamer? Met veel plezier maken we ruimte om je te ontvangen of komen we ter plaatse. In een vrijblijvende kennismaking vertel jij jouw wensen. Onze jarenlange ervaring en uitstekende referenties, die zetten we in voor jouw inbouwkast op maat.

Inbouwkast voor jarenlang gebruik en genot

Heb jij een onbenut hoekje op overschot? Of ruimte over onder de trap? Een inbouwkast van Mivan biedt de oplossing. Je krijgt – ALTIJD – een uniek ontwerp op maat, met specifieke afmetingen en een volledig gebruik van de ruimte. Kies zelf hoe groot de inbouwkast wordt, welke materialen je gebruikt en hoe de kast er precies uit ziet. Conclusie? Je krijgt een kast die perfect past bij jouw interieur en aan jouw eisen voldoet.

Van ontwerp tot inbouwkast op maat

Of je nu op zoek bent naar opbergruimte voor je slaapkamer, woonkamer of bureau, een op maat gemaakte inbouwkast van Mivan heeft steeds dé perfecte pasvorm. Onze interieurvormgever Joren tekent jouw inbouwkast uit en stelt jouw vernieuwde interieur - mét maatwerk - voor via een 3D ontwerp. Voor dit ontwerp rekenen we een kostprijs aan van 50 EUR per uur, je krijgt daar vooraf een indicatie van. Nadien is het ontwerp eigendom van jou. Werk je verder met Mivan voor jouw inbouwkast? Dan brengen we de ontwerpkost in mindering van de projectkost.

Jouw inbouwkast, bij Mivan

Klaar om jouw droom te realiseren? Bij de keuze van materiaal is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van je huis en de gewenste uitstraling van jouw interieur. Wij adviseren je doorheen dit proces en zorgen dat jouw inbouwkast en meubels perfect passen. Mivan plaatst bij elke inbouwkast de beste technieken en zet de puntjes op de 'i' met een prachtige afwerking. Jouw inbouwkast op maat, helemaal volgens ontwerp en binnen budget.

Dit interesseert jou misschien ook?

Een keuken op maat, het hart van jouw huis

Lees meer

Renovatie appartement aan zee

Lees meer

Mivan, specialist in badkamerrenovaties

Lees meer

Dé 6 voordelen van een kast op maat

Bekijk hier snel onze 6 voordelen