Van idee tot maatwerk, zo werkt Mivan

Je hebt plannen voor een nieuw interieur? Leuk! Jouw keuken, inbouwkast, badkamer of volledig interieur aanpakken, dat is een belangrijke beslissing waarvoor je best voldoende tijd neemt. Met veel plezier maken we ruimte om je te ontvangen of komen ter plaatse. Onze jarenlange ervaring en uitstekende referenties, die zetten we in om jouw droom te realiseren.

Bij interieurbouwer Mivan krijgt je snel offerte voor jouw maatwerkInterieurbouwer Mivan uit West-Vlaanderen heeft een eigen interieurontwerperInterieuroplossingenInterieurbouwer Mivan ontwerpt en bouwt op maat gemaakte keukens, inbouwkasten, badkamers en zelfs volledige appartementenMivan is gespecialiseerd in maatwerk en houdt met jouw budget en stijlJelle Vanheste is zaakvoerder van interieurzaak Mivan uit West-Vlaanderen

Jouw verhaal, wij luisteren

In een vrijblijvende kennismaking vertel jij jouw wensen. Wij denken mee, van idee naar plan. Op basis hiervan krijg je een offerte voor het ontwerp en een eerste prijsinschatting van jouw maatwerk. Helemaal goed? We realiseren een prachtig ontwerp en zetten de puntjes op de 'i' met een sublieme afwerking, tot in het kleinste detail.

Wat kost een ontwerp?

Jij gaf ons jouw idee, wij brengen het tot leven. Onze interieurvormgever Joren tekent jouw idee uit en vertaalt dit naar een 3D ontwerp. Voor dit ontwerp rekenen we een kostprijs aan van 50 EUR per uur, je krijgt daar vooraf een indicatie van. Nadien is het ontwerp eigendom van jou. Werk je verder met Mivan voor de plaatsing? Dan brengen we de ontwerpkost in mindering van de projectkost.

Precisiewerk: van ontwerp naar uitvoering

Wanneer het voor jou helemaal goed aanvoelt, gaan we over tot de uitvoering. Maatwerk, dat is precisiewerk. Daarom is het belangrijk om een ervaren en professionele interieurbouwer in te schakelen. In ons atelier maken we alles op maat, met de beste machines. Wij zorgen dat jouw maatwerk perfect past en gaan pas weg als jouw droom werd gerealiseerd. Maatwerk tot in de puntjes!

Voor welk maatwerk staat Mivan bekend?

  • Keuken op maat: het hart van elk huis, terwijl er een heerlijke stoofpot pruttelt en jij geniet van een glaasje.
  • Ingebouwde kasten en dressing: creëer een gevoel van ruimte, een opgeruimd huis = rust in je hoofd.
  • Appartement aan zee: renoveer jouw appartement aan zee tot de mooiste parel, Mivan loodst je doorheen het totaalproject.
  • Badkamerrenovatie: met kwaliteitsvolle meubels & de beste technieken maak je van jouw badkamer een ware parel.

Maak een afspraak met Jelle

Contacteer Jelle