Renovatie appartement aan zee

Appartement aan zee renoveren

Heb je een appartement aan zee en wil je renoveren? Mivan transformeert jouw appartement aan de kust tot een moderne en comfortabele woning. Zodat vaste bewoners, toeristen en tweede verblijvers genieten van onze Belgische kust, in een heerlijk appartement. Mivan kiest enkel voor kwaliteitsvolle materialen, zo krijg je een uniek appartement aan zee, helemaal op maat gemaakt.

Renovatie op maat van appartement aan de kust

Of het nu gaat om een kleine update of een complete renovatie van jouw appartement aan de kust, we zorgen voor een eindresultaat waar je trots op bent. Mivan heeft jarenlange ervaring in renovaties van appartementen en staat je bij in die vernieuwing. Met veel plezier maken we ruimte om je te ontvangen of komen ter plaatse.

Ontwerp appartement aan de zee

Mivan staat garant voor een opperbest klantencontact & kwaliteitsvolle uitwerking van jouw appartement aan zee. Na kennismaking en opmeting gaat onze vaste ontwerper Joren aan de slag, hij tekent jouw wensen uit in 3D ontwerp. Voor dit ontwerp rekenen we een kostprijs aan van 50 EUR per uur excl. btw.

Renovatie van appartement

Klaar om jouw droom te realiseren? Na (eventuele) afbraak, renoveren wij jouw appartement aan de kust, volledig op maat. Mivan doet jouw interieur en bijhorende meubels perfect passen, plaatst de beste technieken en gaat kortweg jouw droomappartement realiseren. Een zorgeloze renovatie tot in de puntjes, zet je ramen wagenwijd open & geniet volop van de zeelucht.

Dit interesseert jou misschien ook?

Mivan, specialist in badkamerrenovaties

Lees meer

Een keuken op maat, het hart van jouw huis

Lees meer

Inbouwkast op maat bij Mivan

Lees meer

Wat mag je verstaan onder een totaalrenovatie van jouw appartement aan de kust?

  • Keuken op maat: het hart van elk appartement, terwijl er een heerlijke stoofpot pruttelt en jij geniet van een glaasje aan de kust.
  • Ingebouwde kasten en dressing: creëer een gevoel van ruimte, een opgeruimd appartement = rust in je hoofd.
  • Interieur en leefruimte: renoveer jouw appartement aan zee tot de mooiste parel, Mivan begeleidt je doorheen het totaalproject.
  • Badkamerrenovatie: met kwaliteitsvolle meubels & de beste technieken maak je van jouw badkamer een ware parel.