Mivan, specialist in badkamerrenovaties

Mivan heeft jarenlange ervaring in badkamerrenovaties en staat je bij in die vernieuwing. Of je nu op zoek bent naar een complete renovatie of enkele verbeteringen, met veel plezier maken we ruimte om je te ontvangen of komen ter plaatse. Onze ervaring en uitstekende referenties, die zetten we in om jouw badkamer te renoveren.

Badkamer renoveren? Mivan denkt mee!

Van nieuwe tegels en verlichting tot douche, bad en wastafel. Mivan heeft alles wat jij nodig hebt om jouw badkamer te renoveren. Want een badkamer is zoveel meer dan een praktische ruimte, droom gerust van een echte wellnessoase. Eerst tekenen we een prachtig ontwerp, daarna werkt Mivan jouw badkamer tot in het kleinste detail af.

Ontwerp badkamerrenovatie

Onze interieurvormgever Joren tekent jouw badkamerrenovatie uit en vertaalt dit naar een 3D ontwerp. Voor dit ontwerp rekenen we een kostprijs aan van 50 EUR per uur, je krijgt daar vooraf een indicatie van. Nadien is het ontwerp eigendom van jou. Werk je verder met Mivan voor de badkamerrenovatie? Dan brengen we de ontwerpkost in mindering.

Een badkamerrenovatie tot in detail

Klaar om jouw droom te realiseren? Na afbraak, maken wij jouw badkamer op maat. Een badkamer renoveren met Mivan? Dat is precisiewerk. Wij zorgen ervoor dat jouw badkamer en bijhorende meubels perfect passen, voorzien de beste technieken en gaan pas weg als jouw droom werd gerealiseerd. Een badkamerrenovatie tot in de puntjes, warm je bad maar op.

Dit interesseert jou misschien ook?

Inbouwkast op maat bij Mivan

Lees meer

Renovatie appartement aan zee

Lees meer

Een keuken op maat, het hart van jouw huis

Lees meer

Plan een gratis kennismaking in!

Contacteer Jelle