Over ons

Interieur op maat vanuit jarenlange ervaring

Mivan, ons familiebedrijf waar we apetrots op zijn. Wij vernieuwen en plaatsen jouw interieur op maat, in een familiale en gemoedelijke sfeer. Je vindt het atelier van Mivan in Houthulst, hartje West-Vlaanderen. Heb jij verbouwplannen of ben je op zoek naar een interieur op maat?

Laat ons kennismaken! Wij maken heel graag tijd.

Liefde voor hout en interieur sinds de jaren 80

Eind jaren '80 begonnen de handen van onze papa, Chris Vanheste te kriebelen. Liefde voor hout bracht hem in een kamer thuis, zijn eigen atelier. Zijn eigen Mivan. In dat atelier kreeg hij veel pluimen voor zijn werk, waardoor zijn poel van tevreden klanten steeds groter werd.

Al snel werd het kamer-atelier vervangen door een volwaardige nieuwbouw met de modernste toestellen. Interieur, dat is precisiewerk. In ons atelier maken we alles op maat, met de beste machines.

Mivan is een ervaren en professionele interieurbouwer, wij zorgen ervoor dat jouw maatwerk perfect past en gaan pas weg als jouw droom werd gerealiseerd. Het fijnste maatwerk, tot in het kleinste detail.

Een familiale firma met kennis van zaken

Jelle leerde van zijn vader de knepen van het vak, en ook de ondernemerskriebels kreeg hij van hem te pakken. Intussen zijn we een écht familiebedrijf waar klantencontact op nummer 1 staat. Wij denken mee, van idee, tot plan naar uitvoering.

Zoek je een keuken op maat? Of kan jouw badkamer een grondige renovatie gebruiken? We realiseren een prachtig ontwerp en zetten de puntjes op de 'i' met een zéér fijne afwerking.

 Mivan is een ervaren en professionele interieurbouwer uit Houthulst, wij ontwerpen en plaatsen op maat gemaakte keukens, inbouwkasten, badkamers én zelfs volledige appartementen.
 Mivan, dat is ons familiebedrijf waar we apetrots op zijn. Wij zijn ervaren interieurbouwers met een atelier in Houthulst, hartje West-Vlaanderen.
 Zoek je een keuken op maat? Of kan jouw badkamer een grondige renovatie gebruiken? Mivan realiseert een prachtig ontwerp en zet de puntjes op de 'i' met een zéér fijne afwerking.

Heb je een vraag voor ons?

Contacteer ons