Geschiedenis

In de tweede helft van de jaren 80 werd het voor mijn papa, Chris Vanheste, duidelijk dat de ‘liefde’ voor het ‘hout’ zijn passie was. In 1989 richtte hij de firma ‘Mivan’ op. Zijn eerste atelier was een kamer in zijn eigen huis. Over het werk van zijn handen was men heel tevreden. Die klanten brachten nieuwe klanten aan en hij zag zich genoodzaakt uit te breiden. Hij spaarde tijd noch moeite om zijn dromen waar te maken. Jaar na jaar groeide de firma! In 2001 werd een volledig nieuw atelier gebouwd. Dit werd voorzien met de modernste machines want productkwaliteit stond bij hem hoog aangeschreven. Hij leerde mij er de knepen van het vak, alsook hoe je een zaak moet runnen.

Ondertussen staat een gedreven team mij bij. Door de jaren heen beschikt de firma over een rijke ervaring, is het een bedrijf dat de perfecte kwaliteit levert, dat met u meedenkt en kennis van zaken heeft. Alles wordt in het atelier vervaardigd, geleverd en vakkundig geplaatst. Mivan staat voor een goede dienstverlening.

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en realiseren van uw binnenschrijnwerk, het maken van maatmeubelen, meubilair voor keuken, badkamer en bureau en dit binnen de grenzen van uw budget. Bovendien richten wij ook winkel-, horeca- en kantoorzaken. We bezorgen u een duidelijke prijsofferte met plannen en beschrijvingen. Dus twijfel niet en neem contact op met ons.

Jelle Vanheste

Heb je een vraag voor ons?

Contacteer ons